CZ EN

therooftopguide.com Trip advisor

Přihlašte se k odběru Newsletteru

Vánoční menu 2017

Huspenina z vepřového kolínka, šalotkový vinegret, citrón, remuláda

Saint Veran AOC, Domaine De La Croix Senaille, Bourgogne

Pečená játra foie gras, kroupoto s bílým lanýžem, omáčka ze Soternského vína

Gewurztraminer, A.O.C., Cave du Roi Dagobert, Alsace

Třeboňská rybí polévka, chlebové krutóny

Brusinkový sorbet, kandovaný pomeranč, Prosecco

Supreme z křepelky, šunka San Daniele, karotka, černý kořen, omáčka z Marsaly

Santenay rougue, Pinot Noir, Vieilles Vignes, Rene Lequin-Colin, Bourgogne

nebo

Smažená kapří filátka, bramborový salát, citrón

Menetou Salon Blanc, Les Renardieres, P. Gilbert, Loire

Tradiční povidlové taštičky, švestkový relish, perníková drobenka, tvarohový krém

Aged Tawny 10 Years, Barossa Valley

Menu bez vína: 2,500 CZK
Menu s vínem: 3,900 CZK

Cena menu zahrnuje perlivou a neperlivou vodu, kávu nebo čaj

7% Staff Service Charge není zahrnutý v ceně menu

 

David Šašek
Executive chef

Další menu