CZ EN

therooftopguide.com Trip advisor

Přihlašte se k odběru Newsletteru

Silvestr 2017 - Hudební večer v hotelu Aria 19:00-01:00

APERITIV

Šampaňské Forget Brimont Brut 1er Cru

 

MENU

Fricassee z humra, čekankové puky, mladý hrášek, chlebový crumble

Uzená kachní prsíčka, jemné pastiňákové pyré, fermentované ředkvičky

Jelení hřbet, brusinková omáčka, černý kořen, kakaové boby, růžičková kapusta

Pomeranč & Campari granita

Řezy z hovězí svíčkové, pečená játra Foie Gras, černé zimní lanýže, omáčka z Madeiry, hlíva královská

Čokoládový Marquise, marcipánový krém s Amareto, křupavá brandy trubička, pistácie

Otevřený bar - Čerstvé ústřice & Tzar kaviár 22:00 - 24:00

Čerstvé ústřice & Tzar kaviár

Folle Blanche, Pierre Luneau Papin, Loire

NÁPOJE

Bílé víno

Bourgogne Chardonnay, Philippe Bouzereau, Burguňsko

Pinot Gris BIO, Cave du Roi Dagobert, Alsace, Francie

Červené víno

Izadi Crianza, Rioja Alavesa, Španělsko

Crozes Hermitage, Syrah, ,,Les Fees Brunes", Jean Luc Colombo, Rhone, Francie

CENA: 6.900 Kč na osobu
Cena zahrnuje:

Silvestrovské 6ti chodové gala menu

Ústřicový & kaviárový bar

Živá hudba

Šampaňské na přivítanou, Forget Brimont Brut 1er Cru

Nápojový balíček s neomezenou konzumací bílého a červeného vína, Plzeňského piva, nealkoholických nápojů, perlivá a neperlivá voda, káva a čaj v době od 19:00 do 01:00

DPH a staff service charge

Lahev šampaňského vína Forget Brimont Brut 1er Cru na půlnoční přípitek, 0,375l pro dvě osoby

 


 

David Šašek
Executive chef

Další menu