CZ EN

therooftopguide.com Trip advisor

Přihlašte se k odběru Newsletteru

A la carte menu

Předkrmy

Cuketové cannelloni s uzeným pstruhem, křenová omáčka, červená řepa

395 Kč
Mušle Sv. Jakuba, vlažný dýňový krém, jablka, zázvor, dýňový olej 495 Kč

Pečená kachní Foie Gras, bio pohanka lámanka, nakládané hřiby, houbový prach

495 Kč

Sušená kachní prsa, hruškové chutney, pomeranč, vanilka, kurkuma, maliny

425 Kč
Křehké římské listy, lehký parmazánovo - ančovičkový dresink, česnekové krutony, křupavá slanina 360 Kč

 


Hlavní chody
Italské rizoto, dýně Hokkaido, pečené kaštany, pistácie
485 Kč

Bramborové noky, restované lesní houby, lanýžové perličky

495 Kč

Grilovaná chobotnice, sépiové tagliolini, lehká česneková pěna, rajčata

760 Kč

Hřbet z tresky à la Nage, máslo s bílým lanýžem, kořenová zelenina, batáty

745 Kč

Grilovaný žlutoploutvý tuňák, restované zeleninové špagety, omáčka z kurkumy a ryzlinku

765 Kč
Supreme z křepelky, šunka San Daniele, mladá karotka, černý kořen, omáčka z Marsaly 690 Kč

Šťavnatá vepřová panenka, omáčka z uzených kostí, smrže, jemná bramborová kaše, křupavá slanina, nakládané šalotky

695 Kč
Jelení hřbet, brusinky, jeruzalémský artyčok, kaštany, čokoláda, slunečnice 725 Kč
Grilované jehněčí kotletky, pečená karotka, špaldové kerneto, růžičková kapusta, přírodní jus 745 Kč

Steak z hovězí svíčkové, hlíva královská, domácí gnocchi, pancetta, omáčka ze zeleného pepře

765 Kč

Speciality tradiční české kuchyně

Předkrmy
Vývar z hovězí oháňky, játrové knedlíčky, vaječné nudle 290 Kč
Jihočeská kulajda, sušené lesní houby, kopr, zastřené farmářské vejce 290 Kč

 


Hlavní chody
Tradiční hovězí guláš, karlovarské knedlíky, jemně strouhaný křen
595 Kč
Pečená kachna, kysané bílé a červené zelí, jihočeské drbáky, smažená cibulka 695 Kč
Králičí stehno připravené ve vakuu, farmářský špek uzený, mačkané brambory 690 Kč

Vlažné parfait z uzeného pstruha, zelený chřest, křenová omáčka, mléčná pěna

David Šašek
Executive chef

Další menu