CZ EN

therooftopguide.com Trip advisor

Přihlašte se k odběru Newsletteru

A la carte menu

Předkrmy

Grilovaná chobotnice, zelený chřest, fenykl, granátové jablko, máta

495 Kč
Mušle Sv. Jakuba, salpicon ze zeleného a bílého chřestu, karotka 485 Kč

Cuketové cannelloni s uzeným pstruhem, křenová omáčka, červená řepa

395 Kč

Pečená kachní Foie Gras, bio pohanka lámanka, nakládané hřiby, houbový prach, jarní cibulka

495 Kč
Křehké římské listy, lehký parmazánovo - ančovičkový dresink, česnekové krutony, křupavá slanina 360 Kč

 


Hlavní chody
Italské rizoto, bílý a zelený chřest, fermentované ředkvičky, kešu 485 Kč

Bramborové noky, restované lesní houby, lanýžové perličky

495 Kč

Candát&krevety / 65°C, květákové pyré, červená řepa, bylinkové beurre blanc

760 Kč

Grilovaný žlutoploutvý tuňák, zelený chřest, zeleninový tabouleh, máta, omáčka z kořene kurkumy

765 Kč

Kuřecí supreme, foie gras , pyré z černého kořene, omáčka z foie gras

695 Kč
Pomalu pečená kachní prsa, čočka beluga, kořenová zelenina, hoisin, kadeřávek 690 Kč

Šťavnatá vepřová panenka,omáčka z uzených kostí, bramborová kaše, máslo s černým lanýžem, nakládané šalotky

695 Kč
Grilované jehněčí kotletky, špaldové kernotto, bok choy, shimeji, přírodní jus
745 Kč

Steak z hovězí svíčkové, zelený chřest, restovaný jeruzalemský artyčok, pancetta, omáčka z marsaly nakládaná rajčat

765 Kč

Speciality tradiční české kuchyně

Předkrmy
Vývar z hovězí oháňky, játrové knedlíčky, vaječné nudle 290 Kč
Jihočeská kulajda, sušené lesní houby, kopr, zastřené farmářské vejce 290 Kč

 


Hlavní chody
Tradiční hovězí guláš, karlovarské knedlíky, jemně strouhaný křen
595 Kč
Pečená kachna, kysané bílé a červené zelí, jihočeské drbáky, smažená cibulka 695 Kč
Králičí stehno připravené ve vakuu, farmářský špek uzený, mačkané brambory 690 Kč

Vlažné parfait z uzeného pstruha, zelený chřest, křenová omáčka, mléčná pěna

David Šašek
Executive chef

Další menu