CZ EN

therooftopguide.com Trip advisor

Přihlašte se k odběru Newsletteru

A la carte menu

Předkrmy
Mušle Sv. Jakuba, čerstvý fenykl, pomeranč, limetka, zralá papája 425 Kč
Sashimi z tuňáka, avokádo, Datterino rajčata, citrón, červená cibule 495 Kč

Cuketové cannelloni s uzeným pstruhem, křenová omáčka, relish z jablek a červené řepy

395 Kč

Pečená kachní Foie Gras, restované lišky, maliny, citrónový tymián

495 Kč
Křehké římské listy, lehký parmazánovo - ančovičkový dresink, česnekové krutony, křupavá slanina 360 Kč

 


Hlavní chody
Italské rizoto, pečené papriky, kozí sýr Crottin z Krasolesí, fava fazole 485 Kč

Domácí bramborové noky, restované lišky, máslo s bílým lanýžem, houbový prach

495 Kč

Grilovaná chobotnice, sépiové tagliolini, lehká česneková pěna, rajčata

760 Kč

Okouník červený, květákové pyré, nakládaný květák, omáčka z čerstvé kurkumy, divoká brokolice

745 Kč

Grilovaný žlutoploutvý tuňák, restované zeleninové špagety, omáčka Piperade

765 Kč
Supreme z křepelky, šunka San Daniele, mladá karotka, černý kořen, omáčka z Marsaly 690 Kč

Šťavnatá vepřová panenka, čerstvé lišky omáčka z uzených kostí, jemná bramborová kaše, křupavá slanina, nakládané šalotky

695 Kč
Steak ze stařeného hovězího masa dle denní nabídky, polenta, rukola, dresink z hrubé hořčice
725 Kč
Grilované jehněčí kotletky, zeleninová jarní rolka, přírodní jus
745 Kč

Steak z hovězí svíčkové, hlíva královská, domácí gnocchi, pancetta, sušená rajčata, omáčka ze zeleného pepře

765 Kč

Speciality tradiční české kuchyně

Předkrmy
Vývar z hovězí oháňky, játrové knedlíčky, domácí vaječné nudle 290 Kč
Jihočeská kulajda, sušené lesní houby, čerstvý kopr, zastřené farmářské vejce 290 Kč

 


Hlavní chody
Tradiční hovězí guláš, karlovarské knedlíky, jemně strouhaný čerstvý křen
595 Kč
Pečená kachna, kysané bílé a červené zelí, jihočeské drbáky, smažená cibulka 695 Kč
Králičí stehno připravené ve vakuu, farmářský špek uzený na bukovém dřevu, mačkané brambory 690 Kč

Vlažné parfait z uzeného pstruha, zelený chřest, křenová omáčka, mléčná pěna

David Šašek
Executive chef

Další menu