CZ EN

therooftopguide.com Trip advisor

Přihlašte se k odběru Newsletteru

A la carte menu

Předkrmy
Kaviár Oscietra Royal 10g (2,8-3,1mm)
creme fraiche, šalotka, vařený bílek
1190 Kč
Plátky čerstvého tuňáka
limetkovo-zázvorová omáčka, koriandr, mango, tapioka, enoki
495 Kč
Pečený králičí hřbet
Lardo, hříbkové ragů, tymián
425 Kč
Křehké římské listy 
lehký parmazánovo ančovičkový dresink, česnekové krutóny,
křupavá slanina

360 Kč
Grilovaná chobotnice
omáčka ze zauzené papriky, fava fazole
495 Kč

Pečená kachní Foie Gras

meruňkové pyré, čerstvá vanilka, strouhaný domácí perník

495 Kč
Hlavní chody
Italské rizoto
čerstvé hrušky, gorgonzola, pražené vlašské ořechy
485 Kč

Pappardelle

shiitake, hlíva královská, ořechové máslo, pinie

495 Kč
Pošírovaný hřbet z tresky
petrželová kaše, karotka, kapusta, omáčka z čerstvé kurkumy
745 Kč

Grilovaný žlutoploutvý tuňák

moscardini ragů, dýňové suflé, kapary

765 Kč

Krevety
bylinkové máslo, cuketa, čekanka, bramborové gnocchi, sušená datterino rajčata

760 Kč
Bio kuřecí prso 
foie gras, velouté s lanýžovým máslem, lanýžové perličky, černý kořen
690 Kč
Grilované jehněčí kotletky
pyré z pečených batátů, limetka, jus s čerstvou mátou
745 Kč
Šťavnatá vepřová panenka
omáčka ze sušených smržů, jemná bramborová kaše, křupavá slanina, nakládané cibulky
695 Kč
Hovězí steak ze svíčkové
restovaný žampion portobello, domácí gnocchi, pancetta, sušená rajčata, omáčka ze zeleného pepře
765 Kč

Rib Eye steak

ze stařeného hovězího masa, přírodní jus, konfitovaná zahradní zelenina

725Kč

Speciality tradiční české kuchyně

Předkrmy
Vývar z hovězí oháňky
játrové knedlíčky, domácí vaječné nudle
290 Kč
Jihočeská kulajda
sušené lesní houby, čerstvý kopr, zastřené farmářské vejce
290 Kč

Taštičky plněné uzených pstruhem

křehká křenová omáčka, jarní cibulka

390 Kč
Hlavní chody
Tradiční hovězí guláš
karlovarské knedlíky, jemně strouhaný čerstvý křen
595 Kč
Pečená kachna 
kysané bílé a červené zelí, jihočeské drbáky, smažená cibulka
695 Kč
Králičí stehno připravené ve vakuu 
farmářský špek uzený na bukovém dřevu, mačkané brambory
690 Kč

David Šašek
Executive chef

Další menu