Grilovaná chobotnice, zelený chřest, fenykl, granátové jablko, máta |
495 Kč |
Mušle Sv. Jakuba, salpicon ze zeleného a bílého chřestu, karotka | 485 Kč |
Cuketové cannelloni s uzeným pstruhem, křenová omáčka, červená řepa |
395 Kč |
Pečená kachní Foie Gras, bio pohanka lámanka, nakládané hřiby, houbový prach, jarní cibulka |
495 Kč |
Křehké římské listy, lehký parmazánovo - ančovičkový dresink, česnekové krutony, křupavá slanina | 360 Kč |
|
Italské rizoto, bílý a zelený chřest, fermentované ředkvičky, kešu | 485 Kč |
Bramborové noky, restované lesní houby, lanýžové perličky |
495 Kč |
Candát&krevety / 65°C, květákové pyré, červená řepa, bylinkové beurre blanc |
760 Kč |
Grilovaný žlutoploutvý tuňák, zelený chřest, zeleninový tabouleh, máta, omáčka z kořene kurkumy |
765 Kč |
Kuřecí supreme, foie gras , pyré z černého kořene, omáčka z foie gras |
695 Kč |
Pomalu pečená kachní prsa, čočka beluga, kořenová zelenina, hoisin, kadeřávek | 690 Kč |
Šťavnatá vepřová panenka,omáčka z uzených kostí, bramborová kaše, máslo s černým lanýžem, nakládané šalotky |
695 Kč |
Grilované jehněčí kotletky, špaldové kernotto, bok choy, shimeji, přírodní jus |
745 Kč |
Steak z hovězí svíčkové, zelený chřest, restovaný jeruzalemský artyčok, pancetta, omáčka z marsaly nakládaná rajčat |
765 Kč |
Speciality tradiční české kuchyně
Vývar z hovězí oháňky, játrové knedlíčky, vaječné nudle | 290 Kč |
Jihočeská kulajda, sušené lesní houby, kopr, zastřené farmářské vejce | 290 Kč |
|
Tradiční hovězí guláš, karlovarské knedlíky, jemně strouhaný křen |
595 Kč |
Pečená kachna, kysané bílé a červené zelí, jihočeské drbáky, smažená cibulka | 695 Kč |
Králičí stehno připravené ve vakuu, farmářský špek uzený, mačkané brambory | 690 Kč |
David Šašek
Executive chef